Esimerkkejä brändin käytöstä

Tampere.Finland-brändi on kaikkien Tampereen seudun toimijoiden käytettävissä ja kertoo sen käyttäjän oleva ylpeä tamperelaisuudestaan. Toimijat voivat tuoda tamperelaisuuttaan esiin käyttämällä Tampere.Finland-tunnusta esimerkiksi verkkosivuillaan ja yleisissä markkinointimateriaaleissa.

Vahvistetaan yhdessä Tampereen tunnettuutta viestimällä seudustamme yhtenäisesti samalla tunnuksella. Yhdessä teemme Tampereesta enemmän.

Alla esimerkkejä siitä, miten Tampere.Finland-tunnusta on käytetty erilaisissa yhteyksissä.

OHJEISTUS KAUPALLISESTA YHTEISTYÖSTÄ

Tampere.Finland-tunnus on tarkoitettu Tampereen seudun markkinointiin.

Tunnusta on käytettävä lakia ja hyvää tapaa noudattaen eikä sitä saa käyttää aatteellisiin, poliittisiin tai uskonnollisiin tarkoituksiin. Tunnusta ei saa muokata.

Tunnuksen kaupallinen käyttö myytävissä tuotteissa ei ole sallittua. Harkinnan mukaan kaupunki voi valita muutamia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa kaupunki tekee kaupallista yhteistyötä luomalla yksittäisiä kampanjaluonteisia brändituotteita.

Ravintola Tampella

Ravintola Tampella tuo ylpeästi tamperelaisuuttaan esiin Tampere-menulla ja Tampere.Finland-tunnuksella.

Yrityskäyttöesimerkki: Ravintola Tampella

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta markkinoi ensimmäistä uuden yliopistoyhteisön aikaista tapahtumaansa Tampere.Finland-tunnuksen alla.

Yrityskäyttöesimerkki: Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

Business Tampere & Visit Tampere

Lentoliikenteen kasvun edistäminen tehdään jatkossa Tampere.Finland-brändin alla. Vieressä esimerkki siitä, miten Tampere.Finland-tunnusta tulee käyttää otsikon tavoin eikä yhdessä organisaatiologojen kanssa.

Yrityskäyttöesimerkki: Business Tampere ja Visit Tampere

Etsitkö myös näitä?

Tampere.Finland-tunnus

Tunnus on tarkoitettu kaikkien käyttöön

Brändikäsikirja

Taustat ja käyttöohjeet yhdessä paketissa